Over A.J.V. Logistiek

A.J.V. Logistiek is gespecialiseerd in de opslag van goederen, de in- en uitslag van pallets en goederentransport in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Met servicegerichtheid en kwaliteit als speerpunten bedienen wij vanuit ons warehouse van 6.000 m2 in Haaksbergen een trouwe schare klantenkring uit Twente, Salland, Achterhoek en Nordrhein-Westfalen uit diverse sectoren. Wij beschikken over een jong en modern wagenpark en zijn gespecialiseerd in door-to-door en last-minute leveringen.

Schadevrij van deur tot deur

A.J.V. Logistiek is gespecialiseerd in door-to-door levering in heel Europa. Goederen worden vrijwel niet overgeladen en rechtstreeks gelost bij uw klant. Deze vorm van transport is ideaal voor schadegevoelige, hoogwaardige producten.

Op tijd op de plek. Ook op het laatste moment

Servicegerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ook wanneer u uw zending onverhoopt op het laatste moment nog bij ons aanmeldt, zorgen wij ervoor dat uw goederen op tijd op de plek van bestemming zijn.

Real-time informatie over uw transport

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met boordcomputers. Wij kunnen u daarom real-time informeren over de locatie van uw goederen.

Flexibele capaciteit

Door ons samenwerkingsverband met A.J. Veurink in Roeselare, België kunnen wij onze capaciteit bij pieken in de vraag vergroten. Omdat wij inzicht hebben in elkaars planning, kunnen wij transporten combineren en snel en efficiënt op (last-minute) aanvragen inspelen.

A.J.V. Logistiek is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende naam in Twente en omgeving en kan een trouwe schare klanten uit de regio tot haar klantenkring rekenen.

warehousing
Belgisch
distributievervoer
Internationale
groepage
Tracking
Tracing

PRIJS INDICATIE AANVRAGEN