A.J.V. Logistiek is dé expert in transport van Nederland naar België en omgekeerd. Van maandag tot en met vrijdag, business to business, voor stukgoed en pallet transport. Door te kiezen voor A.J.V. Logistiek, kiest u voor een ervaren en betrokken transporteur. Arjan Veurink: “We zijn ‘kind aan huis’ bij onze zuiderburen. We denken met u mee, kennen de regels en helpen u graag met vrachtbrieven, export- en eventuele douanedocumenten. Bij A.J.V. Logistiek is uw  transportopdracht in goede handen. Daar mag u op vertrouwen!”

A.J.V. Logistiek

dé België-specialist

  • Betrouwbaar; gegarandeerd goed geregeld
  • Van deur tot deur en laadkleplevering
  • Binnen de afgesproken tijd geleverd
  • Flexibel door korte lijnen en direct contact
  • Te combineren met op- en overslag (warehousing)
  • Online aanmelden; snel, efficiënt en zekerheid
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Snel schakelen

Heldere communicatie en korte lijnen tussen de planners van A.J.V. Logistiek en de chauffeurs op de weg, maken dat we snel kunnen schakelen. Bij belangrijke wijzigingen in de opdracht of andere obstakels onderweg waardoor de levertijd in gevaar komt, nemen we tijdig contact met u op . In overleg is er altijd een oplossing mogelijk.

Directe levering van A-B

Volumelading en/of kwetsbare lading vervoeren we rechtstreeks van A naar B. In die situaties dus geen tussenlaadstations of adressen om bij te laden. Dit voorkomt schade en u weet zeker dat uw opdracht rechtstreeks bij de klant geleverd wordt.

Stukgoed, pallettransport en groupage

Transport nodig voor stukgoed, pallets, groupage en aflevering op meerdere adressen in Europa en daarbuiten? We beschikken over ervaren en betrokken chauffeurs die rijden met uitstekend materieel.   Dat maakt de keuze voor A.J.V. Logistiek een stuk eenvoudiger.

Grote leverbetrouwbaarheid

Als ondernemer weten we hoe belangrijk het voor u is om erop te kunnen vertrouwen dat uw lading op tijd afgeleverd wordt, op de juiste locatie en volgens de afgesproken condities. Bij A.J.V. Logistiek is de leverbetrouwbaarheid uitstekend. En gebeurt er iets onderweg (files, wegafsluiting of iets anders) dan communiceren we daar tijdig over met u zodat er nog ruimte is voor alternatieven.

Transport tarieven

Neem zelf de proef op de som en vraag hier rechts een prijs aan voor transport bij A.J.V. Logistiek. Ook als u andere vragen heeft over onze dienstverlening maken we graag tijd voor u vrij.
Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor antwoord op al uw vragen.

Prijs indicatie aanvragen

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.