A.J.V. Logistiek is een uitstekend transportbedrijf, maar wist u dat we ook een zeer ervaren expediteur zijn? We zorgen ervoor dat uw goederen op de snelste, meest efficiënte en veilige manier vervoerd worden van A naar B. We organiseren passend vervoer van deur tot deur en waar nodig, zorgen we voor op- en overslag.

Overslag of cross docking

Als expediteur adviseren en ontzorgen we u als opdrachtgever. We opereren onafhankelijk, kennen de markt en onderhandelen over de prijs voor u. Zo heeft u altijd gegarandeerd een goede deal. We stellen contracten op, maken de vrachtbrieven compleet en zorgen voor afrekening. In goed overleg met u staan we borg voor vrachtpenningen, invoerrechten en verzekering van de vracht.

Verhuur opslag- en kantoorruimte

Voor goederenopslag verhuren we ruimte vanaf 50m2. Deze ruimte binnen ons magazijn is voor u toegankelijk en ook zelf te beheren. Heel handig als u voor uw eigen winkel of bedrijf (tijdelijk) extra vloeroppervlak nodig heeft om voorraad te stallen. A.J.V. Logistiek verhuurt ook representatieve kantoorruimte (vanaf 40 m2).

Voordelen op- en overslag

A.J.V. Logistiek

  • 5.000 m2 modern en veilig magazijn
  • Levering vanuit ons magazijn rechtstreeks aan uw bedrijf of klant
  • Voorraadbeheer online en toegankelijk voor u
  • Vervoersdocumenten en labels, codestickers verzorgen we voor u
  • Het hele logistieke proces, inclusief aan- en aflevering, bij één partij

Voorraad- en documentbeheer

Uw goederen nemen we graag op in ons online voorraadbeheer. Dit delen we met u zodat u altijd en direct inzage heeft in uw voorraad. Eén bericht naar A.J.V. Logistiek is voldoende om stukgoed en/of pallets klaar te zetten en te vervoeren naar het gewenste adres. In overleg zorgen wij ook voor de bijhorende vervoersdocumenten en eventuele bestickering.

Vragen over op- en overslag of verhuur

Heeft u vragen over onze op- en overslag? Wilt u een nis huren in ons magazijn? Bent u geïnteresseerd in (tijdelijke) kantoorruimte?

Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor antwoord op al uw vragen.

Informatie aanvragen

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.