Transport België

Dagelijks rijden de auto’s van A.J.V. Logistiek meerdere routes van en naar België. Doe uw voordeel met het internationaal distributienetwerk dat we opgebouwd hebben. Voor onze klanten onderhouden we goede contacten met partners en koeriers in heel Europa. Daardoor kunnen we snel en op elk gewenst adres uw stukgoed en pallets afhalen en leveren. De chauffeurs van A.J.V. Logistiek houden van hun werk en gaan voor het zorgvuldig uitvoeren van uw opdracht.

A.J.V. Logistiek dé België-specialist:

  • Betrouwbaar; gegarandeerd goed geregeld
  • Van deur tot deur en laadkleplevering
  • Binnen de afgesproken tijd geleverd
  • Flexibel door korte lijnen en direct contact
  • Te combineren met op- en overslag (warehousing)
  • Online aanmelden; snel, efficiënt en zekerheid
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Goede contacten in België

A.J.V. Logistiek is dé expert in transport van Nederland naar België en omgekeerd. Van maandag tot en met vrijdag, business to business, voor stukgoed en pallet transport. Door te kiezen voor A.J.V. Logistiek, kiest u voor een ervaren en betrokken transporteur. Arjan Veurink: “We zijn ‘kind aan huis’ bij onze zuiderburen. We denken met u mee, kennen de regels en helpen u graag met vrachtbrieven, export- en eventuele douanedocumenten. Bij A.J.V. Logistiek is uw  transportopdracht in goede handen. Daar mag u op vertrouwen!”

Tarieven palletvervoer

Neem zelf de proef op de som en vraag een prijs aan voor transport bij A.J.V. Logistiek. Ook als u andere vragen heeft over onze dienstverlening maken we graag tijd voor u vrij.

Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor antwoord op al uw vragen.

Prijs indicatie aanvragen

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.