Goedkoop pallet transport

Het pallet transport kan af en toe nog wel eens afwijken van verschillende soorten bedrijven hoe duur zijn. De ene bedrijf is natuurlijk duurder dan de ander. De ene geeft een goedkoop pallet transport en de ander juist een duur pallet transport. Dat heeft allemaal te maken met de service die het bedrijf kan verlenen. Bij een goedkoop pallet transport ligt het natuurlijk aan dat er minder service wordt verleend.

Het pallet transport naar België is natuurlijk wat duurder dan normaal. Omdat je dan te maken het dat je het naar het buitenland toe gaat sturen en dat je niet meer aan de Nederlandse tarieven te maken hebt. Het pallet transport naar België kan bij ons iets langer duren omdat het dan via een speciale vrachtwagen gaat die pallets vervoerd.

Maar pallet zenden naar België kan soms een paar dagen duren omdat er dan chauffeurs geregeld moeten worden die naar België rijden. De aangewezen chauffeurs die naar België rijden werken om de dag. De dagen die ze dan werken zijn meestal doordeweeks. Omdat doordeweeks de transport naar België goedkoop pallet transport is. Voor de weekenden liggen de prijzen wat hoger met het versturen van de pallets. Maar dat klinkt natuurlijk logisch. De extra kosten zullen natuurlijk wel meevallen. Omdat de afstanden die de chauffeurs afleggen iets minder ver is dan normaal gesproken.

De pallet worden natuurlijk goed verpakt en wordt natuurlijk ook een sticker opgeplakt waarbij je makkelijk kan zien dat we pallet verzenden naar België. Zending die naar België gaat liggen bij ons in het magazijn in een aparte ruimte. Omdat hij een aparte ruimte ligt is het voor ons ook makkelijk te zien welke pallet naar België gaan en welke natuurlijk in Nederland blijven. De pallets die Nederland blijven blijven natuurlijk in de hoofdruimte staan. De pallets die blijven hebben natuurlijk een aparte sticker dan die van naar België gaan.

Het pallet verzenden naar België wordt via deze manier natuurlijk makkelijk gemaakt. Doordat we op deze manier te werk gaan hebben wij een goed overzicht over welke pallet de klanten willen die we gaan leveren. Ook vinden wij het belangrijk dat iedere klant een aparte plek krijgen in ons magazijn. Doordat we op deze manier werken en dan snel te werk gaan en goed transport leveren voor de klanten die wij hebben.

Wij hebben veel ervaring met pallets transporteren naar België omdat wij al jarenlang bezig zijn met het zenden van pallets naar België. Door deze Lange ervaring die we hebben opgebouwd hebben wij dus ook genoeg klanten in ons klantenbestand opgebouwd en ook goede banden opgebouwd waarop u ons kunt vertrouwen dat alles goed zal gaan.

Verder wil ik graag mededelen dat onze pallet transport goedkoper is dan andere bedrijven die ook transporteren naar België. Als je verder nog meer vragen heeft kunt u een e-mail sturen of bellen naar ons hoofdkantoor. Als je persoonlijk contact wilt kunt u ook gerust langskomen bij een van onze opslagplaatsen waarbij u alles kunt zien hoe wij te werk gaan.

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.