Goedkoop pallettransport

A.J.V. Logistiek is een servicegericht transportbedrijf dat werkt tegen een eerlijke prijs. In de sector, kunnen we door onze efficiënte manier van werken, goedkoop pallettransport voor u realiseren.
A.J.V. Logistiek is gespecialiseerd in pallettransport, groupage en vervoer van grootvolumes van Nederland naar België, vice versa en internationaal.

Flexibele en betrokken transporteur

U wilt een transporteur die flexibel is. Een vervoerder die snel kan inspringen op veranderende situaties onderweg of bij afleveradressen. Een partner die voorrang kan geven aan uw zending zodat deze vandaag nog gehaald en gelost wordt. Maak daarom kennis met A.J.V. Logistiek. Hier werken mensen die graag proactief meedenken en alles op alles zetten om uw zending tijdig en goed af te leveren.

A.J.V. Logistiek, uw partner voor internationaal transport

  • Betrouwbaar en gegarandeerd goed geregeld
  • Volumelading en kwetsbare lading van A-B
  • Stukgoed en groupage
  • Te combineren met op- en overslag (warehousing)
  • Online aanmelden; snel, efficiënt en zekerheid
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Laadklep en elektrische pompwagen

Elke auto van A.J.V. Logistiek heeft een laadklep en een elektrische pompwagen aan boord. Handig, zeker op locaties waar geen heftruck of palletwagen aanwezig is. Onze chauffeurs zijn servicegericht en zorgen ervoor dat uw lading keurig ter plaatse wordt afgeleverd. Lees meer over het wagenpark van A.J.V. Logistiek.

Online uw opdracht aanmelden

Het online doorgeven van uw transportopdracht werkt efficiënt en snel. U plaatst zelf de specificaties voor het transport in ons systeem. Minder handelingen betekenen minder kans op fouten. En heeft u de opdracht geplaatst (ongeacht het tijdstip), dan weet u zeker dat uw opdracht meegaat in de planning en binnen de geldende rijtijden geleverd wordt. Uiteraard blijft het ook mogelijk om uw opdracht per mail of telefonisch aan ons door te geven.

Tarieven

Neem zelf de proef op de som en vraag een prijs aan voor transport bij A.J.V. Logistiek. Ook als u andere vragen heeft over onze dienstverlening maken we graag tijd voor u vrij.

Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor antwoord op al uw vragen.

Prijs indicatie aanvragen

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.