Palletvervoer

A.J.V. Logistiek is gespecialiseerd in de opslag van goederen, de in- en uitslag van pallets en goederentransport in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Uw palletvervoer is bij ons in goede handen.

Bestemmingen waarop wij onze service verlenen zijn België, Duitsland, Frankrijk maar ook rijden onze chauffeurs graag verder dan deze landen.

Of u nu dagelijks pallets verstuurd of slechts een enkele keer, een complete lading heeft of een enkele pallet in beide gevallen is A.J.V. Logistiek niet alleen een simpele manier van palletvervoer maar ook een zeer voordelige en betrouwbare manier.

Servicegerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ook wanneer u uw zending onverhoopt op het laatste moment nog bij ons aanmeldt, zorgen wij ervoor dat uw goederen op tijd op de plek van bestemming zijn.

Door ons samenwerkingsverband met A.J. Veurink in Roeselare, België kunnen wij onze capaciteit bij pieken in de vraag vergroten. Omdat wij inzicht hebben in elkaars planning, kunnen wij transporten combineren en snel en efficiënt op (last-minute) aanvragen inspelen.

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met boordcomputers. Wij kunnen u daarom real-time informeren over de locatie van uw goederen. Zo weet u altijd wanneer uw pallet aan komt op de locatie.

A.J.V. Logistiek is gespecialiseerd in door-to-door levering in heel Europa. Goederen worden vrijwel niet overgeladen en rechtstreeks gelost bij uw klant. Deze vorm van transport is ideaal voor schadegevoelige, hoogwaardige producten.

Benieuwd naar onze tarieven voor palletvervoer of een pallet verzending aanmelden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

A.J.V. Logistiek uw logistieke partner als het gaat om palletvervoer.