Transport pallets naar Frankrijk

A.J.V. Logistiek vormt een rechtstreekse transportlijn tussen Neder en Frankrijk. We leveren vanuit opslag of een adres rechtstreeks naar de bestemming in Frankrijk. Meld uw aanvraag bij A.J.V. Logistiek via 053 574 3909  of online, en u weet zeker dat het goed komt. We denken graag met u mee over rechtstreeks transport, groupage, op- en overslag en expeditiediensten.

A.J.V. Logistiek, uw partner voor transport Frankrijk

  • Betrouwbaar en gegarandeerd goed geregeld
  • Volumelading en kwetsbare lading van A-B
  • Stukgoed en groupage
  • Te combineren met op- en overslag (warehousing)
  • Online aanmelden; snel, efficiënt en zekerheid
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Snel schakelen tussen Nederland en Frankrijk

Heldere communicatie en korte lijnen tussen de planners van A.J.V. Logistiek en de chauffeurs op de weg, maken dat we snel kunnen schakelen tussen Nederland en Frankrijk. Bij belangrijke wijzigingen in de opdracht of andere obstakels onderweg waardoor de levertijd in gevaar komt, nemen we tijdig contact met u op . In overleg is er altijd een oplossing mogelijk.

Directe levering Frankrijk

Volumelading en/of kwetsbare lading vervoeren we rechtstreeks op elk adres in Frankrijk. In die situaties dus geen tussenlaadstations of adressen om bij te laden. Dit voorkomt schade en u weet zeker dat uw opdracht rechtstreeks bij de klant geleverd wordt.

Grote leverbetrouwbaarheid

Als ondernemer weten we hoe belangrijk het voor u is om erop te kunnen vertrouwen dat uw lading op tijd afgeleverd wordt, op de juiste locatie en volgens de afgesproken condities. Bij A.J.V. Logistiek is de leverbetrouwbaarheid uitstekend. En gebeurt er iets onderweg (files, wegafsluiting of iets anders) dan communiceren we daar tijdig over met u zodat er nog ruimte is voor alternatieven.

Tarieven

Neem zelf de proef op de som en vraag een prijs aan voor transport bij A.J.V. Logistiek. Ook als u andere vragen heeft over onze dienstverlening maken we graag tijd voor u vrij.

Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor antwoord op al uw vragen.

Prijs indicatie aanvragen

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.