Lading België

A.J.V. Logistiek is dé expert in het transporteren van elke lading raar België. Van maandag tot en met vrijdag, business to business, voor stukgoed en pallet transport. Door te kiezen voor A.J.V. Logistiek, kiest u voor een ervaren en betrokken transporteur. Arjan Veurink: “We zijn ‘kind aan huis’ bij onze zuiderburen. We denken met u mee, kennen de regels en helpen u graag met vrachtbrieven, export- en eventuele douanedocumenten. Bij A.J.V. Logistiek is uw  transportopdracht in goede handen. Daar mag u op vertrouwen!”

A.J.V. Logistiek dé België-specialist:

  • Betrouwbaar; gegarandeerd goed geregeld
  • Van deur tot deur en laadkleplevering
  • Binnen de afgesproken tijd geleverd
  • Flexibel door korte lijnen en direct contact
  • Te combineren met op- en overslag (warehousing)
  • Online aanmelden; snel, efficiënt en zekerheid
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Goede contacten in België

Dagelijks rijden de auto’s van A.J.V. Logistiek meerdere routes van en naar België. Doe uw voordeel met het internationaal distributienetwerk dat we opgebouwd hebben. Voor onze klanten onderhouden we goede contacten met partners en koeriers in heel Europa. Daardoor kunnen we snel en op elk gewenst adres uw stukgoed en pallets afhalen en leveren. De chauffeurs van A.J.V. Logistiek houden van hun werk en gaan voor het zorgvuldig uitvoeren van uw opdracht.

Op tijd bij uw klant

Als ondernemer weten we hoe belangrijk het voor u is om erop te kunnen vertrouwen dat uw lading op tijd wordt afgeleverd, op de juiste locatie en volgens de afgesproken condities. Bij A.J.V. Logistiek is de leverbetrouwbaarheid uitstekend. En gebeurt er iets onderweg (files, wegafsluiting of iets anders) dan communiceren we daar tijdig over met u zodat er nog ruimte is voor alternatieven.

Tarieven

Text

Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor antwoord op al uw vragen.

Prijs indicatie aanvragen

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.