Nederland Duitsland transporten in goede handen

Voor transportopdrachten van Nederland naar Duitsland en omgekeerd, bent u bij A.J.V. Logistiek aan het goede adres. U kiest voor een ervaren en betrokken transporteur die zorgt dat uw opdracht servicegericht en volgens afspraak uitgevoerd wordt.

A.J.V. Logistiek voor al uw transportopdrachten Nederland-Duitsland:

  • Betrouwbaar; gegarandeerd goed geregeld
  • Van deur tot deur en laadkleplevering
  • Binnen de afgesproken tijd geleverd
  • Flexibel door korte lijnen en direct contact
  • Te combineren met op- en overslag (warehousing)
  • Online aanmelden; snel, efficiënt en zekerheid (link naar online aanmelden)
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Leverbetrouwbaarheid en service

Dagelijks rijden de auto’s van A.J.V. Logistiek meerdere routes van en naar Duitsland. Doe uw voordeel met het internationaal distributienetwerk dat we opgebouwd hebben. Voor onze klanten onderhouden we goede contacten met partners en koeriers in heel Europa. Daardoor kunnen we snel en op elk gewenst adres uw stukgoed en pallets afhalen en leveren. De chauffeurs van A.J.V. Logistiek houden van hun werk en gaan voor het zorgvuldig uitvoeren van uw opdracht. (link onder auto’s naar A.J.V. Logistiek)

Tarieven palletvervoer

Neem zelf de proef op de som en vraag een prijs aan voor transport bij A.J.V. Logistiek. Ook als u andere vragen heeft over onze dienstverlening maken we graag tijd voor u vrij.

Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor antwoord op al uw vragen.

Prijs indicatie aanvragen

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.