Pallet transport Nederland

Machine transport, stukgoed, pallets vanuit opslag leveren op een adres in of rond Europa? Meld uw aanvraag bij A.J.V. Logistiek via 053 574 3909  of online, en u weet zeker dat het goed komt. We denken graag met u mee over rechtstreeks transport, groupage, op- en overslag en expeditiediensten.

A.J.V. Logistiek, uw partner voor internationaal transport

  • Betrouwbaar en gegarandeerd goed geregeld
  • Volumelading en kwetsbare lading van A-B
  • Stukgoed en groupage
  • Te combineren met op- en overslag (warehousing)
  • Online aanmelden; snel, efficiënt en zekerheid
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Transport binnen Nederland

Transport nodig voor stukgoed, pallets, groupage en aflevering op één of meerdere adressen in Nederland? We beschikken over ervaren en betrokken chauffeurs die rijden met uitstekend materieel.   Dat maakt de keuze voor A.J.V. Logistiek een stuk eenvoudiger.

Grote leverbetrouwbaarheid

Als ondernemer weten we hoe belangrijk het voor u is om erop te kunnen vertrouwen dat uw lading op tijd afgeleverd wordt, op de juiste locatie en volgens de afgesproken condities. Bij A.J.V. Logistiek is de leverbetrouwbaarheid uitstekend. En gebeurt er iets onderweg (files, wegafsluiting of iets anders) dan communiceren we daar tijdig over met u zodat er nog ruimte is voor alternatieven.

Tarieven

Text

Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor antwoord op al uw vragen.

Prijs indicatie aanvragen

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.