Transport opslag, overslag, warehousing Enschede

A.J.V. Logistiek is gevestigd in Enschede, dichtbij de snelwegen (A1, A35, N18) en grenzend aan Duitsland. Dat maakt ons een aantrekkelijke partner voor transport maar ook voor op- en overslag. A.J.V. Logistiek beschikt over 5000 m2 eigen magazijn. Beveiligde ruimte die zeer geschikt is voor opslag van machines, stukgoed en pallets.

Overslag of cross docking

In het moderne magazijn van A.J.V. Logistiek vindt zowel overdag als ’s nachts aan- en afvoer van goederen plaats. In overleg zorgen we dat op het afgesproken tijdstip de juiste pallets klaar staan voor verzending. Uiteraard zorgen we ook voor de juiste vrachtdocumenten bij de zending. Dit werkt efficiënt, accuraat en prettig.

Voordelen op- en overslag A.J.V. Logistiek

  • 5.000 m2 modern en veilig magazijn
  • Levering vanuit ons magazijn rechtstreeks aan uw bedrijf of klant
  • Voorraadbeheer online en toegankelijk voor u
  • Vervoersdocumenten en labels, codestickers verzorgen we voor u
  • Het hele logistieke proces, inclusief aan- en aflevering, bij één partij

Verhuur opslag- en kantoorruimte

Voor goederenopslag verhuren we ruimte vanaf 50m2. Deze ruimte binnen ons magazijn is voor u toegankelijk en ook zelf te beheren. Heel handig als u voor uw eigen winkel of bedrijf (tijdelijk) extra vloeroppervlak nodig heeft om voorraad te stallen. A.J.V. Logistiek verhuurt ook representatieve kantoorruimte (vanaf 40 m2). Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voorraad- en documentbeheer

Uw goederen nemen we graag op in ons online voorraadbeheer. Dit delen we met u zodat u altijd en direct inzage heeft in uw voorraad. Eén bericht naar A.J.V. Logistiek is voldoende om stukgoed en/of pallets klaar te zetten en te vervoeren naar het gewenste adres. In overleg zorgen wij ook voor de bijhorende vervoersdocumenten en eventuele bestickering.

Vragen over op- en overslag of verhuur

Heeft u vragen over onze op- en overslag? Wilt u een nis huren in ons magazijn? Bent u geïnteresseerd in (tijdelijke) kantoorruimte?

Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor antwoord op al uw vragen.

Prijs indicatie aanvragen

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.