Warehousing Enschede

Onze warehousing is gevestigd in Enschede (Overijssel) en is tevens onze populairste warehousing waarover wij beschikken. Daarbij is onze warehousing Enschede één van onze grootste warehousings, ook functioneert deze als ons hoofdkantoor. Wij beschikken uiteraard ook verspreide warehousings over het land  (Nederland) verschillend op soort en plaats en service.

Eén van onze andere warehousing is gevestigd in de omgeving van Twente. Onze warehousing Twente is relatief gezien minder groot dan die in Enschede. Al het aanwezige personeel is opgeleid met de benodigde trainingen en cursussen, ook zijn onze chauffeurs goed opgeleid en weten hoe zij moeten handelen in iedere situatie.

AJV Logistiek biedt verschillende services aan waaronder AJV Logistiek ook in te schakelen is als  overslagbedrijf Enschede.

Wij zullen altijd proberen onze uiterste best te doen om onze overslagbedrijven zo goed mogelijk te laten lopen voor onze klanten. Wat voor ons staan onze klanten hoog in het vaandel.
De klant is dan ook écht koning bij ons.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?  Stuur ons dan gerust een e-mail of maak gebruik van het contact formulier ook kunt u bellen met ons hoofdkantoor. U bent bij ons van harte welkom!