Warehousing Enschede

De warehousing Enschede Is onze meest populairste warehousing die we hebben. De warehousing Enschede is een van onze grootste warehousing daar werken natuurlijk ook de meeste personeel die wij in dienst hebben. We hebben natuurlijk ook nog meer warehousings over het land verschillende soorten plaatsen. De andere plaats ligt wat verder dan van Enschede vandaan.

De andere warehousing is in Twente. De warehousing Twente is minder zo groot als die van Enschede.De warehousing Twente is twee keer zo klein als de warehousing in Enschede. Het aantal personeel is natuurlijk ook afgenomen met de helft want ik heb natuurlijk ook minder opslagruimte en dus ook minder personeel nodig. De personeel die dan wel echt nodig zijn chauffeurs want die moeten uiten door het land heen brengen. De chauffeurs zijn natuurlijk ook goed opgeleid en weten wat ze moeten doen in iedere situatie.

Doordat de chauffeurs goed zijn opgeleid hoever de leidinggevende alleen nog maar aandacht te besteden aan het personeel die in Enschede en in Twente werken. Dan praten we meestal over magazijnmedewerkers die goed gestimuleerd moeten worden om goed in werk te doen. Zij moet er voor zorgen dat de chauffeurs zo min mogelijk over na te denken over welke pallet ze mee moeten nemen en welke zin natuurlijk kunnen laten staan.

Doordat ze in de overslagbedrijf Enschede werken hebben ze natuurlijk ook meer aandacht omdat daar ook meer personeel is die het kan leiden zodat ze beter resultaat kunnen leveren. Dat geeft een voordeel bij ons overslagbedrijf Enschede. Ook in overslagbedrijf Twente hebben wij personeel lopen voor de magazijnmedewerkers zorgen. Zij moeten ervoor zorgen dat het magazijnmedewerkers natuurlijk fit zijn en dat ze een werk gemakkelijk kunnen doen en dat het vol te houden voor is.

Overslagbedrijf Twente heeft natuurlijk minder magazijnmedewerkers nodig omdat de ruimte natuurlijk wat kleiner is. Doordat de ruimte wat kleiner is zijn er ook minder medewerkers die op de magazijn medewerkers letten. Maar doordat er natuurlijk min de medewerkers zijn probeer ook altijd de kwaliteit van de medewerkers altijd hoogte houden ondanks ze minder aandacht krijgen dan in Enschede. Dit geeft ons een voordeel om in Twente niet goed vooruitgang te boeken. In Twente zijn we gewoon heel nauwkeurig en oplettend bezig met het verbeteren van het personeel die je werkt. Dan praten we meestal over chauffeurs een van zijn medewerkers en leidinggevenden voor beide zorgen.

Wij proberen altijd ons best te doen om onze overslagbedrijven zo goed mogelijk te laten lopen voor onze klanten. Wat onze klanten zijn een van de hoofdprioriteiten waar wij voor gaan. De klant is dan ook echt koning bij ons. Want wij weten zonder klanten zouden wij niet kunnen bestaan en dus ook niet service kunnen verlenen om artikelen te kunnen transporteren door het hele land heen.

Ben je geïnteresseerd? En zijn er nog enigszins vragen dan kunt u altijd bij ons terecht. heb je zelf een opslagplaats nodig? Dan kunt u ons gerust een e-mail sturen of bellen naar het hoofdkantoor. U ben natuurlijk van harte welkom!