We voeren graag al uw transportopdrachten uit; van stukgoed tot palletvracht en machine transport. Tegelijk bieden we u ook moderne en veilige opslagruimte en verzorgen we alle bijkomende logistieke diensten. Dat doen we met een enthousiast team medewerkers vanuit ons kantoor en aangrenzend magazijn met laaddocks in Enschede.

Benelux, Duitsland, Frankrijk en verder

Palletvervoer van en naar België is iets waar A.J.V. Logistiek bekend om staat. Historisch gezien zijn de routes in Nederland en België, ons door en door bekend. Ook Duitsland en Frankrijk kennen geen geheimen voor onze chauffeurs. En ligt de bestemming voor uw goederen buiten Europa, ook dan verzorgen we deze transportopdracht optimaal en met veel plezier.

Real-time informatie over uw transport

Bijna als vanzelfsprekend, zijn al onze auto’s uitgerust met boordcomputers. Wij kunnen u dan ook real-time informeren over de locatie van uw goederen. Ook verzorgen we de vervoersdocumenten (grotendeels) digitaal. En ontvangt onze chauffeur een papieren vrachtbrief, dan scannen we die om uw administratie compleet te maken.

Bij A.J.V. Logistiek staan voor u klaar:

 • Goed geschoolde en zeer betrokken medewerkers, zowel op kantoor,
  in het magazijn als in de auto’s
 • Modern wagenpark met geavanceerd communicatiesysteem
 • Aanhangwagens met doorlaadsysteem
 • Alle auto’s voorzien van laadklep en pompwagen
 • Alle auto’s met schuifdak (laden bovenkant) en flexibele wanden (laden zijkant)
 • 5.000 m2 modern en veilig magazijn
 • Mogelijkheid tot online aanmelden van uw opdrachten
 • Mogelijkheid tot huur eigen ruimte in opslaghal (vanaf 50 m2)
 • Mogelijkheid tot huur representatieve kantoorruimte (circa 40 m2)
 • Optimale bereikbaarheid (dicht bij A1, A35, N18) en grenzend aan Duitsland
 • Mogelijkheid tot online tracking and tracing van uw transportopdrachten

Over A.J.V. Logistiek

A.J.V. Logistiek is gespecialiseerd in de opslag van goederen, de in- en uitslag van pallets en goederentransport in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Met servicegerichtheid en kwaliteit als speerpunten bedienen wij vanuit ons warehouse van 6.000 m2 in Haaksbergen een trouwe schare klantenkring uit Twente, Salland, Achterhoek en Nordrhein-Westfalen uit diverse sectoren. Wij beschikken over een jong en modern wagenpark en zijn gespecialiseerd in door-to-door en last-minute leveringen.

A.J.V. Logistiek transporteert goederen in allerlei soorten en maten. Voor elke opdracht doen we ons uiterste best. Daarbij gaan we het liefst langdurige relaties aan met opdrachtgevers.

Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek of kom bij ons langs aan de Strootsweg 8 in Enschede.

U bent van harte welkom. Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor een afspraak. Graag tot ziens!

warehousing
Belgisch
distributievervoer
Internationale
groepage
Tracking
Tracing

PRIJS INDICATIE AANVRAGEN

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.