Palletvervoer Duitsland

Pallet transport Duitsland

Voor uw pallet transport naar Duitsland kunt u bij ons terecht. Wij bieden u goedkope transport tarieven voor palletvervoer Duitsland. Of het nu gaat om het versturen van een pallet, europallet of blokpallet naar Duitsland. Het afleveradres en ophaaladres, de afmetingen en het gewicht van de zending, de looptijd en de postcode zijn allemaal bepalend voor het tarief van uw pallet transport Duitsland. Is uw pallet, europallet of blokpallet bijvoorbeeld stapelbaar tijdens het transport of is er een laadklep nodig bij het laadadres of bij de ontvanger in Duitsland? Uiteraard bieden we u het scherpste tarief voor uw pallet transport Duitsland te versturen op basis van het door u gewenste servicelevel.

Palletvervoer Duitsland

Wij versturen uw pallet naar Duitsland via ons internationale netwerk van gerenommeerde en premium vervoerders. Vergelijk uw huidige verzendtarief met ons aanbod voor transport naar Duitsland en boek direct en eenvoudig uw order via onze website. We zijn gespecialiseerd in palletvervoer Duitsland en kunnen voordelig uw pallet transport naar Duitsland organiseren. Uiteraard verzorgen we naast uw transport naar Duitsland ook graag uw overige transport binnen Europa of wereldwijd, zowel import als export. Wij vertrekken dagelijks naar alle regio’s in Duitsland voor zowel export als import van palletdistributie tot complete vrachten.

Import pallet transport

Wilt u een of meerdere pallets importeren of laten versturen vanuit Duitsland? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u goedkope transporttarieven voor groepagezendingen van uw pallet, europallet of blokpallet o.a. via gespecialiseerde transporteurs uit Duitsland.

Veilig en voordelig

Wij houden uw goederen van A tot Z onder onze controle. Hierdoor zijn er ook geen beperkingen in palletafmetingen of gewichten en worden uw goederen minder vaak overgeladen. Dit heeft als voordeel dat het schaderisico fors verlaagd wordt en uw goederen sneller op bestemming zijn. Dit alles tegen een marktconform tarief.

Snel

Wij bieden voor elk volume een passende oplossing met een snelle looptijd van 24 tot maximaal 48 uur. Wij hebben ons binnen de transport gespecialiseerd met behulp van een modern, jong wagenpark en ervaren planners. Het grote aantal dagelijkse vertrekken vanuit Nederland stelt ons in staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden voor uw transport van en naar Duitsland met zeer scherpe looptijden. Dit geldt zowel voor compleet ladingen als deelpartijen.

Meer informatie

Benieuwd naar al onze mogelijkheden voor uw transport naar en van Duitsland? Vraag dan een offerte aan of neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten via telefoon of stuur een e-mail.

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.