Als vijfde generatie in een geslacht van transportondernemers zit het vak Arjan Veurink, oprichter en eigenaar van A.J.V. Logistiek, in het bloed. In 1883 begint zijn betovergrootvader met niet meer dan een simpele bakfiets zijn eigen vervoersbedrijf. In de loop der jaren wordt het ‘wagenpark’ uitgebreid met een trekschuit en een paard en wagen. In de jaren dertig werd de eerste vrachtwagen aangeschaft.

Meer dan een eeuw later rijden er meer dan zestig vrachtwagencombinaties in de herkenbare oranje-blauwe Veurink-stijl rond. In 2004 start Arjan zijn eigen transportbedrijf onder de naam A.J.V. Logistiek. Het bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende naam in Twente en omgeving en kan een trouwe schare klanten uit de regio tot haar klantenkring rekenen. A.J. Veurink heeft de ambitie het werkgebied de komende tijd verder uit te breiden.

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.