Ervaren expediteur

A.J.V. Logistiek is een uitstekend transportbedrijf, maar wist u dat we ook een zeer ervaren expediteur zijn? We zorgen ervoor dat uw goederen op de snelste, meest efficiënte en veilige manier vervoerd worden van A naar B. We organiseren passend vervoer van deur tot deur en waar nodig, zorgen we voor op- en overslag.

Ontzorgen pur sang

Als expediteur adviseren en ontzorgen we u als opdrachtgever. We opereren onafhankelijk, kennen de markt en onderhandelen over de prijs voor u. Zo heeft u altijd gegarandeerd een goede deal. We stellen contracten op, maken de vrachtbrieven compleet en zorgen voor afrekening. In goed overleg met u staan we borg voor vrachtpenningen, invoerrechten en verzekering van de vracht.

Voordelen ervaren expediteur A.J.V. Logistiek

  • Onafhankelijk en bekend in de transportwereld
  • Efficiënte transportplanners
  • Experts in keuze van juiste materieel voor elke zending
  • Administratie en douanedocumenten
  • Eigen op- en overslag in Enschede
  • Betrouwbare ontzorgers

Groupage van kleinere zendingen

Heeft u één of meerdere kleine zendingen (1 t/m 5 pallets) voor één of meerdere adressen? Wij vinden voor u de meest efficiënte en voordelige transportoplossing. We werken met betrouwbare partners en samen beschikken we over een groot internationaal distributienetwerk.

Douanedocumenten

Als transporteur en expediteur werken we dagelijks met douanedocumenten. Deze zijn vereist bij import en export van goederen buiten de Europese Unie. Voor vrijwel elk land gelden weer andere regels voor verschillende goederen. Bent u niet dagelijks werkzaam in de wereld van in- en uitvoer dan kost het veel tijd om thuis te raken in deze wet- en regelgeving rond douanedocumenten. A.J.V. Logistiek neemt de zorg rond in- en uitvoer graag van u over. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meld uw transportopdracht

Neem zelf de proef op de som en vraag een prijs aan voor transport bij A.J.V. Logistiek. Ook als u andere vragen heeft over onze dienstverlening maken we graag tijd voor u vrij.

Bel: +31 (0)53 754 3909 of mail ons voor antwoord op al uw vragen.

Prijs indicatie aanvragen

ajvlogistiek.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij ajvlogistiek.com voor jou makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen.